Open dagen, open lesmiddagen en 360 graden tour

Open dagen en open lesmiddagen

Open dag
Helaas! Door de huidige coronamaatregelen kunnen we ook dit jaar geen bezoekers ontvangen op school. De open dagen op 14 en 15 januari gaan niet door. Ondertussen zijn we achter de schermen druk bezig met het organiseren van een online variant van de open dag. Zit je in groep 8, wil je onze school van binnen zien en kletsen met leerlingen en docenten? Meld je dan aan voor onze online open avond op donderdag 27 januari vanaf 19.00 uur.


Open lesmiddagen
Ook de open lesmiddagen zijn geannuleerd. Maar omdat we hopen dat het later in het jaar misschien toch door kan gaan, hebben we de open lesmiddagen verplaatst:
Op woensdag 16 februari organiseren we een open lesmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Deze middag is voor leerlingen uit groep 8 die wonen in Stichtse Vecht.
Op woensdag 23 februari organiseren we een open lesmiddag van 14.oo tot 16.00 uur. Deze middag is voor leerlingen uit groep 8 die wonen in de regio Utrecht.

Je kunt je inschrijven voor de open lesmiddag via de website of de Open Dag App. Nu maar hopen dat het door kan gaan! Heb jij je al aangemeld voor de open lesmiddag? Dan hoef je dat niet nog een keer te doen.

Open lesmiddag Onderzoeken en Ontwerpen (O&O)
De open lesmiddagen O&O zijn verplaatst naar 31 januari, 1 en 2 februari. Deze middagen zijn van 14.00 tot 16.00 uur voor leerlingen uit groep 8 met een (voorlopig) havo, havo/vwo of vwo advies.

Helaas zijn alle open lesmiddagen O&O vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Wil jij zien waarom het Niftarlake zo’n leuke school is?
Klik hier:

360 graden tour

Afgelopen schooljaar hebben wij een leuke 360 graden tour van het Niftarlake laten maken. Zo kun je  de hele school door, door middel van het klikken op de pijlen of de personen in de tour.

Klik hier voor de 360 graden tour.

Ook maken gebruik van de Open dag app. Met deze app houden we jullie op de hoogte van alle activiteiten en geven we een zo goed mogelijk beeld van onze school. Binnenkort zullen wij deze app weer helemaal updaten!

Hoe werkt het?

  1. Download eerst de Open Dag App in jouw app store.
  2. Scan de QR-code op onze website, flyer of poster, of zoek in de app naar ‘Niftarlake” of ‘Maarssen’.
  3. Schakel je push-meldingen in zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten en niks hoeft te missen.
  4. Ontdek het Niftarlake!